Kwekerij

“Compleet in functioneel groen” is onze slogan. Compleet in sortiment en in maatvoering. Van onder andere heester, roos, vaste plant, solitair, conifeer, bos- en of haagplant en laanboom. Dit sortiment kunt u vinden op onze kwekerijen.

De veengrond in Boskoop is uitermate geschikt voor de teelt van sierheesters, bodembedekkende rozen, coniferen en solitairs. Ons product is met een kwalitatief zeer goede kluit te leveren. Waardoor her- en doorgroei zijn gegarandeerd.

De humeuze zandgrond in Zundert/Brabant staat garant voor een prachtig fijn vertakt wortelgestel van zowel ons bos- en haagplantsoen alsook van onze laanbomen. Een snelle hergroei wordt daardoor bevorderd.
Met een areaal van circa 120 ha behoren wij tot een van de grootste Nederlandse kwekerijen. Onze medewerkers gaan voor de hoogste productkwaliteit. Wij hanteren een duurzame productiemethode die via ‘Milieukeur’ gecertificeerd is.

Wij beheersen het totale productieproces zelf. Daardoor zijn wij in staat snel en compleet te leveren. Ons uitgekiende logistieke verwerking zorgt ervoor dat de planten in een zeer korte tijd bij u worden afgeleverd. Kwaliteitsbehoud is daarbij ons uitgangspunt.