Vacature: Werkvoorbereider Planning

(fulltime / parttime bespreekbaar)

DE FUNCTIE:
Het logistieke proces bij Boot & Dart vindt plaats vanuit onze verzendlocaties in Boskoop en Zundert.
In een enthousiast team van 6 personen (verspreid over de twee locaties) ben je mede verantwoordelijk voor de logistieke afwikkeling. Als Werkvoorbereider Logistiek draag je samen met de Planner Nederland er zorg voor om orders tijdig, compleet en volgens afspraak en specificaties bij onze klanten in Nederland af te leveren. Dit alles in overleg met klanten, verkopers, inkopers en de loods chefs in Boskoop en Zundert. De standplaats voor deze functie is Boskoop.

De functie bestaat onder andere uit:
• Afspraken maken met de klant over de gewenste afleverdatums
• Verwerken van de afgeroepen orders
• Adequate mancobegeleiding om zo in één keer compleet te kunnen leveren
• Klantcontact m.b.t. leveringen
• Tijdig retour halen van leeg fust bij klanten en een sluitende fustregistratie

WIE ZOEKEN WIJ:
Wij zoeken iemand die gemotiveerd is om onze klant op de juiste manier te bedienen. Je hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je bent servicegericht, klantvriendelijk, communicatief, accuraat en stressbestendig. Je hebt ervaring met Word/Excel/Outlook.

ONS AANBOD:
Voor deze uitdagende functie bieden wij je, naast een passend salaris, een uitgebreid inwerkprogramma en de gelegenheid om je persoonlijk verder te ontwikkelen binnen onze professionele organisatie met een prettige werksfeer. Pensioenopbouw conform de CAO Open teelten Boomkwekerij bij het bedrijfspensioenfonds voor de landbouw (BPL) en aanvullende ziekteverzuimverzekering etc. via Sazas (zie www.Colland.nl). De functie heeft 25 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband).
Voor vragen over deze functie kun je terecht bij dhr. W. Oomen via 06 53 13 57 07.
Je sollicitatie met CV zien wij graag tegemoet via email: pz@bootendart.nl t.a.v. dhr. A. Vergeer en zal vertrouwelijk worden behandeld.