Vacature: Senior Inkoper Heesters

DE FUNCTIE
Als Senior Inkoper Heesters werk je binnen een team van inkopers (4 in Boskoop en 4 in Zundert) die ieder hun eigen productgroep inkopen. Samen met vier andere inkopers ben je verantwoordelijk voor het inkopen van de productgroepen heesters, rozen en rhododendrons.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team in Boskoop. Hierbij houd je de hoofdlijnen en deadlines in beeld. Samen met het team zorg je dat onder andere de volgende zaken worden geregeld:
• Teeltcontracten bij toeleveranciers
• Strategische (voorraad)inkopen
• Opplantplan en -verdeling
• Prijsstrategie

Al Senior Inkoper koop je zelf ook planten in. Je onderhoudt contacten met bestaande leveranciers en zoekt energiek naar nieuwe leveranciers in Nederland en de rest van Europa. Dit alles met het doel om tegen de meest gunstige condities een breed pakket in de juiste kwaliteit te kopen. Je koopt voor direct, op afroep of middels (langjarige) teeltcontracten.

De functie is door het jaar heen afwisselend van aard. In het afleverseizoen ligt de nadruk op inkopen voor direct, terwijl in de zomer periode de nadruk ligt op voorbereidende werkzaamheden, leveranciersbezoeken en marktoriëntatie. De standplaats voor deze functie is ons kantoor in Boskoop.

WIE ZOEKEN WIJ
Je bent commercieel, hebt inkoopkwaliteiten en hebt kennis van heesters. Je bent accuraat, communicatief, ambitieus en hebt leidinggevende capaciteiten.

ONS AANBOD
Wij bieden je, naast een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak, een zelfstandige, afwisselende functie in een moderne en plezierige werkomgeving binnen een toonaangevend bedrijf. Je komt binnen een gemotiveerd team te werken in een prettige werksfeer waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

WIL JIJ MET ONS DE WERELD EEN STUK GROENER MAKEN?
Kijk dan op www.bootendart.nl onder “Vacatures” en stuur een mail naar pz@bootendart.nl t.a.v. de heer A. Vergeer. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Voor vragen over deze functie kun je terecht bij A.T. de Vries: m. 06-13133184.