Vacature: ICT/Facilitair Beheerder

Boot & Dart is een dynamisch boomkwekerijbedrijf gericht op het leveren van een totaaloplossing voor grootschalige groenprojecten in stedelijke en landschappelijke gebieden binnen heel Europa. Hoogwaardige kwaliteitsproducten, enthousiasme en oplossingsgericht denken vormen de basis van het succes. Met eigen productielocaties, met een oppervlakte van circa 130 ha, zijn wij in staat een groot deel van de producten zelf te ontwikkelen en te produceren. Wij willen ons team uitbreiden en daarom zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste:

DE FUNCTIE:
Boot & Dart heeft de laatste jaren een behoorlijke groei doorgemaakt en wil haar ICT afdeling verder professionaliseren. Daarom zoeken wij een ICT Beheerder.

Als interne ICT specialist zorg je dat de automatisering van ons handelsproces op rolletjes loopt. Je bent vraagbaak en lost problemen zo op dat ze in de toekomst voorkomen worden. Je verzorgt de coördinatie tussen ons bedrijf en externe soft- en hardware leveranciers betreffende ICT gerelateerde infrastructuur en ontwikkelingen. Je zal meedenken om nieuwe ICT strategieën te ontwikkelen en (bedrijfskundige)processen verder te optimaliseren.
• Beheer en optimalisatie van de ICT systeeminfrastructuur
• Aanschaf en implementeren nieuwe hardware,
• Maken van werkinstructies en procesbeschrijvingen met het doel ICT en bedrijfsprocessen te standaardiseren, borgen en te optimaliseren en problemen te voorkomen.
• Inventariseren, coördineren, laten realiseren en integreren van nieuwe gebruikerswensen en maatwerksoftware, toepassingen en technologieën in het huidige systeem.
• Applicatiebeheerder van het voorraadadministratiepakket (Wintree)
• Verantwoordelijk voor beheer van de kantoor systemen, onder andere de PV en noodstroominstallatie, verlichting, laadpalen, alarm en brandmeldinstallatie, toegangscontrole, klimaatinstallatie, zonneschermen.

WIE ZOEKEN WIJ:
Wij zijn op zoek naar een professional die mee wil groeien met onze organisatie. Je hebt kennis van bedrijfskundige processen en ICT gerelateerde zaken. Je hebt het vermogen om effectief te communiceren met zowel de praktische interne gebruikers als met de technische externe IT specialisten. Je zal onze ICT verder blijven ontwikkelen met de huidige programma’s, projecten en initiatieven als uitganspunt. Je hebt een sterk gevoel voor discretie, je bent analytisch, detailgericht en innovatief. In praktische zin beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:
• Enige jaren werkervaring op MBO+/HBO werk en denkniveau
• Groot analytisch denkvermogen
• Hands-on mentaliteit en niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken
• Kennis van en affiniteit met bedrijfskundige en ICT processen
• Ambitieus en leergiering
• Kennis van Windows server 2012 en MS Office (Outlook, Excel, Word).
• Kennis van Wintree en AFAS zijn pré’s

ONS AANBOD:
Voor deze uitdagende en zelfstandige functie bieden wij je, naast een passend salaris een uitgebreid inwerk/opleidingsprogramma, de gelegenheid je persoonlijk verder te ontwikkelen en mee te groeien in onze professionele organisatie met een prettige werksfeer. 25 vakantiedagen plus de twee weken rondom de kerst. Pensioenopbouw conform Bedrijfspensioenfonds voor de landbouw. Aanvullende verzekering arbeidsongeschiktheid via SAZAS.

HOE TE REAGEREN:
Durf jij deze uitdagende functie bij ons ambitieuze bedrijf aan? Reageer dan direct met een mail met CV en een korte motivatie naar pz@bootendart.nl t.a.v. dhr. A.C. Vergeer. Deze zal vertrouwelijk behandeld worden. Voor vragen over deze functie kunt u dhr. Vergeer bereiken via T 06 51 25 45 63