Vacature: Assistent Loodschef

In Zundert verhandelen we laanbomen, solitairs, bos- en haagplantsoen, heesters, coniferen, rhododendrons, rozen en vaste planten. Het team in Zundert bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste loods- en kwekerijmedewerkers.

Werkzaamheden
Samen met de Loodschef in Zundert ben je verantwoordelijk voor het verladingsproces. Je bent de schakel tussen de loods en planners, inkopers en verkopers. Met het loodsteam draag je zorg voor het ontvangst van de goederen van eigen kwekerij en van derden. Alle planten en bomen worden gecontroleerd en op de juiste wijze verpakt en verzendklaar gemaakt. Hierbij zijn de uitgangspunten: tijdig, efficiënt en zo rendabel mogelijk verwerken en verladen van de planten. Waarbij kwaliteit en in één keer compleet uitleveren van orders van groot belang is.

Wie wij zoeken
• Je bent organisatorisch sterk en kan het overzicht houden
• Je hebt leidinggevende kwaliteiten
• Je weet van aanpakken en doorpakken
• Je hebt sortimentskennis

Wij bieden de juiste kandidaat
Een leuke functie in een enthousiast en gemotiveerd team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Vanzelfsprekend een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast 25 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld. Een jaarrooster waarbij (bovenop de 25 vakantiedagen) de twee weken kerstvakantie vrij geroosterd zijn. Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.
Daarnaast de mogelijkheid om door te groeien tot zelfstandig Loodschef in Zundert.

Interesse?
Aarzel niet en schrijf een mail naar pz@bootendart.nl met een beschrijving van school en werkervaring en een korte motivatie. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Gewoon bellen of whatsappen kan natuurlijk ook! Hiervoor en voor nadere inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met Albert de Vries, 06-13133184.