Vacature: Allround kwekerijmedewerker Bos & Haagplantsoen, solitairs en spillen

Het bedrijf:

Boot & Dart is een dynamisch boomkwekerijbedrijf gericht op het leveren van een totaalpakket beplanting voor toepassing in grootschalige groenprojecten in stedelijke en landschappelijke gebieden binnen heel Europa. Hoogwaardige kwaliteitsproducten, enthousiasme en oplossingsgericht denken vormen de basis van het succes. Met eigen productlocatie locaties met een oppervlakte van circa 150 ha in zowel Zundert als Boskoop zijn wij in staat een groot deel van de producten zelf te ontwikkelen en te produceren:

 

in Zundert:

In Zundert verladen en kweken wij heesters, rozen, laanbomen en solitairs voor onze klanten.

Het loods/kwekerij team in Zundert bestaat uit ca. 35 vaste enthousiaste loods en kwekerij medewerkers die vaak in kleinere teams werken.

 

Het team:

Het gemotiveerde en gezellige team van de afdeling Bos & Haagplantsoen en solitairs bestaat uit 6 collega’s.

 

De werkzaamheden:
In de het voorjaar bestaan de werkzaamheden uit het planten van de nieuwe productie met behulp van de plantmachine. In zomer bestaan de werkzaamheden uit het verzorgen van de opplant met het doel deze op te kweken tot de gewenste top kwaliteit. De werkzaamheden bestaan dan onder andere uit het snoeien en aanbinden van spillen en solitairs, onkruidbestrijding en gewasbescherming. We werken zo veel als mogelijk met moderne en goed onderhouden machines.

In het afleverseizoen (okt-april) bestaan de werkzaamheden uit het machinaal rooien en sorteren van leverbaar product. Tevens worden dan de spillen gesnoeid voor de afdeling laanbomen en wordt er geassisteerd bij het planten van deze spillen. Verder worden in de loods grotere partijen bos & haagplantsoen uitgesplitst in kleinere partijen op orderniveau voor onze klanten.

 

Functie eisen/Eigenschappen:

  • Afgeronde beroepsopleiding boomteelt en/of relevante kennis opgedaan in de praktijk
  • Ervaring op een kwekerij
  • Nederlandse taal goed kunnen spreken, lezen en schrijven
  • Rijbewijs B
  • Bredere sortimentskennis en kwaliteitskennis is een pré maar we kunnen je ook (intern) opleiden
  • Een andere pré is het bezit van een spuitlicentie

 

NB: Heb je interesse om bij ons te komen werken, en ontbreekt de kennis en ervaring, maar ben je wel gemotiveerd om hier voor (intern) opgeleid te worden? Ook dan zijn wij geïnteresseerd in jou!

 

Wij bieden de juiste kandidaat:

Een leuke baan in een enthousiast en gemotiveerd team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Vanzelfsprekend een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast 25 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld. Een jaarrooster waarbij de twee weken kerstvakantie vrij geroosterd zijn. Mogelijkheid tot het maken van overuren in het afleverseizoen op basis van  tijd-voor-tijd (overwerkuren gemaakt in het afleverseizoen worden verhoogd met de overwerktoeslag en omgezet in verlofuren welke dan in de zomer opgenomen kunnen worden) of overuren worden uitbetaald. Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.

 

Interesse?
Aarzel niet en schrijf een mail naar pz@bootendart.nl met een beschrijving van school en werkervaring en een korte motivatie. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Gewoon bellen kan natuurlijk ook! Hiervoor en voor nadere inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. G. Mutsaers, 06-53850577.