Vacature: Allround kwekerijmedewerker

in Boskoop:
In Boskoop verladen en kweken wij heesters, rozen en solitairs voor onze klanten. Het loods/kwekerij team in Boskoop bestaat uit ca. 10 vaste enthousiaste loods en kwekerij medewerkers.

Het team:
Het kwekerij team bestaat uit ca. 6 gemotiveerde en gezellige medewerkers. Samen zorgen zij voor de kweek van een topproduct op onze volle grond kwekerij in Boskoop. Tevens verzorgen zij de proef velden met de door onze R&D afdeling zelf ontwikkelde nieuwe planten.

De werkzaamheden:
In de het voorjaar bestaan de werkzaamheden uit het planten van de nieuwe productie met behulp van de plantmachine. In zomer bestaan de werkzaamheden uit het verzorgen van de opplant met het doel deze op te kweken tot de gewenste top kwaliteit. De werkzaamheden bestaan dan onder andere uit het snoeien en aanbinden, onkruidbestrijding en gewasbescherming. We werken zo veel als mogelijk met moderne en goed onderhouden machines.
In het afleverseizoen (okt-april) bestaan de werkzaamheden uit het (machinaal) rooien en afleveren van leverbaar product.

Functie eisen/Eigenschappen:
• Afgeronde beroepsopleiding boomteelt en/of relevante kennis opgedaan in de praktijk
• Ervaring op een boomkwekerij
• Nederlandse taal goed kunnen spreken, lezen en schrijven
• Rijbewijs B

NB: Heb je interesse om bij ons te komen werken en ontbreekt de kennis en ervaring, maar ben je wel gemotiveerd om hier voor (intern) opgeleid te worden? Ook dan zijn wij geïnteresseerd in jou!

Wij bieden de juiste kandidaat:
Een leuke baan in een enthousiast en gemotiveerd team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Vanzelfsprekend een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast 25 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld. Een jaarrooster waarbij de twee weken kerstvakantie vrij geroosterd zijn. Mogelijkheid tot het maken van overuren in het afleverseizoen op basis van tijd-voor-tijd (overwerkuren gemaakt in het afleverseizoen worden verhoogd met de overwerktoeslag en omgezet in verlofuren welke dan in de zomer opgenomen kunnen worden) of overuren worden uitbetaald. Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.

Interesse?
Aarzel niet en schrijf een mail naar pz@bootendart.nl met een beschrijving van school en werkervaring en een korte motivatie. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Gewoon bellen kan natuurlijk ook! Hiervoor en voor nadere inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. J. Moerland, 06-13133178.