Vacature: Tractorchauffeur

In Zundert verladen en kweken wij heesters, rozen, laanbomen, solitairs en bos- & haagplantsoen voor onze klanten. Het loods/kwekerij team in Zundert bestaat uit ca. 40 vaste enthousiaste loods- en kwekerijmedewerkers die vaak in kleinere teams werken.

Werkzaamheden
Als tractorchauffeur bieden wij jou een afwisselende baan en ben je inzetbaar voor meerdere teelten binnen ons bedrijf. Je werkzaamheden bestaan uit rooien en uitrijden van bomen, solitairs en bos- & haagplantsoen, mechanische onkruidbestrijding, grasmaaien en planten van bomen, solitairs en bos- & haagplantsoen.

Wie wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een medewerker die gevoel heeft met machines. Je bent nauwkeurig in je werk en vindt het leuk om zowel zelfstandig als in een team te werken.

Wij bieden de juiste kandidaat
Een leuke functie in een enthousiast en gemotiveerd team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf, met moderne machines en met de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Vanzelfsprekend een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast 25 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld. Een jaarrooster waarbij (bovenop de 25 vakantiedagen) de twee weken kerstvakantie vrij geroosterd zijn. Mogelijkheid tot het maken van overuren in het afleverseizoen op basis van tijd-voor-tijd (overwerkuren gemaakt in het afleverseizoen worden verhoogd met de overwerktoeslag en omgezet in verlofuren welke dan in de zomer opgenomen kunnen worden) of overuren worden maandelijks uitbetaald met overwerktoeslag. Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.

Interesse?
Aarzel niet en schrijf een mail naar pz@bootendart.nl met een beschrijving van school en werkervaring en een korte motivatie. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Gewoon bellen of whatsappen kan natuurlijk ook! Hiervoor en voor nadere inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Geert Mutsaers, 06-53850577.