Vacature: Medewerker Offerte & Order-Entry

DE FUNCTIE:
Bij Boot & Dart bestaat het verkoop-team momenteel uit een aantal enthousiaste verkopers. Deze verkopers worden geassisteerd door een ondersteunend team, bestaande uit onder andere medewerkers offerte-entry en een verkoopassistente Nederland. Wij zijn op zoek naar aanvulling voor ons verkoop ondersteunende team.

De functie bestaat in hoofdzaak uit de volgende taken:
• Het accuraat en zo spoedig mogelijk na ontvangst in het computersysteem inbrengen van aanvragen
• Versturen van aanbiedingen naar klanten
• Archiveren aanbiedingen en aanvragen
• Ondersteuning afdeling verkoop binnenland en buitenland
• Verwerken van offertedatums, actiepunten en andere gegevens in het relatiebeheersysteem

Boot & Dart is een typisch seizoenbedrijf waarbij voor deze functie de maanden oktober/november/december en maart/april de drukste maanden zijn. De maanden mei t/m augustus zijn rustige maanden. Om in te spelen op deze seizoensinvloeden gaat onze voorkeur uit naar iemand die in de drukke maanden meer kan werken en in de rustige maanden minder. Een en ander op basis van tijd voor tijd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de “verschoven uren regeling” waarbij gedurende twee drukke perioden meer uren worden gewerkt dan in de rustige periode en in de twee weken bedrijfssluiting tijdens de kerstvakantie.

WIE ZOEKEN WIJ:
Je hebt minimaal MBO werk- en denk niveau. Je bent accuraat en werkt consciëntieus. Je kan snel en foutloos typen. Je bent service gericht, precies en een beetje perfectionistisch. Ervaring met het softwarepakket Wintree, Excel en enige kennis van de Duitse en Engelse taal zijn pre’s.

ONS AANBOD:
Voor deze uitdagende en zelfstandige functie bieden wij je, naast een passend salaris een uitgebreid inwerkprogramma en de gelegenheid je persoonlijk verder te ontwikkelen in onze professionele organisatie met een prettige werksfeer.

HOE TE REAGEREN:
Durf jij deze uitdagende functie bij ons ambitieuze bedrijf aan? Stuur dan een mail met CV en een korte motivatie naar pz@bootendart.nl t.a.v. dhr. A. Vergeer. Deze zal vertrouwelijk behandeld worden. Voor vragen over deze functie kunt u terecht bij dhr. R.F. Hoogendoorn, bereikbaar op 06-53457071.