Vacature: Loodsmedewerker Zundert

In Zundert verladen en kweken wij heesters, rozen, laanbomen en solitairs voor onze klanten. Het loods/kwekerij team in Zundert bestaat uit ca. 35 vaste enthousiaste loods en kwekerij medewerkers. In de loods bestaat het team momenteel uit 15 medewerkers die zorgen voor de ingangscontrole, het verzamelen, verpakken en het laden van de bestellingen voor transport naar onze klanten.
In verband met uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde loods medewerker. De functie is afwisselend gedurende het jaar. In de maanden oktober t/m april is het afleverseizoen en zal je in de loods werken met het loods team.  De overige maanden van het jaar ben je actief op de kwekerij en is er gelegenheid voor het opnemen van verlof. Het werken op basis van tijd van tijd is bespreekbaar (in de aflevermaanden in de loods meer uren en in de zomerperiode op de kwekerij minderuren).

Werkzaamheden:
- Ontvangen en lossen van leveranties van leveranciers en eigen productie units
- Ingangscontrole, controle op aantal, kwaliteit, soortechtheid
- Plantmateriaal naar de juiste locatie in de loods verplaatsen met heftruck of palletwagen
- Plantmateriaal verpakken (wij werken met name met box pallets)
- Het met de heftruck via docks laden van orders
- Het lossen van retour komend fust

Eigenschappen:
- Gemotiveerd en stress bestendig
- Zowel goed in teamverband als zelfstandig kunnen werken
- Orde, netheid en kwaliteitsbesef hoog in het vaandel hebben
- Bereidheid tot een goede inzet en de wil zich verder te ontwikkelen

Wij bieden de juiste kandidaat:
Een leuke baan in een enthousiast team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Vanzelfsprekend een passend salaris.

Interesse?
Aarzel niet en schrijf een mail naar pz@bootendart.nl met een beschrijving van school en werkervaring en een korte motivatie. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Voor nadere inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met dhr. J. van Alphen, 06-53879381.