Vacature: (Junior )accountmanager Duitse markt

Ben je een enthousiaste commerciële persoonlijkheid en heb je de ambitie carrière te maken binnen een groeiend bedrijf? Leer je snel door te doen en vind je het een uitdaging om middels een uitgebreid inwerk en opleidingstraject jezelf te ontwikkelen tot een accountmanager binnen een sterk groeiende organisatie? Als je jezelf hierin herkent, dan kun je bij Boot & Dart aan de slag als (junior) accountmanager voor de Duitse markt.

FUNCTIEPROFIEL
Eigenschappen: Leergierig, flexibel, ondernemend, enthousiast, teamspeler, het leuk vinden om te reizen en Duitse klanten te bezoeken.
Opleiding: MBO/HBO werk- en denkniveau. Basiskennis van bomen heesters. Kennis van Word en Excel en in bezit van Rijbewijs B.
Talenkennis: Enige kennis van de Duitse taal of de bereidheid om cursus te volgen.
Werkervaring: Ervaring in of affiniteit met de groene sector.
Doelstelling: Middels een intern opleidingstraject zo spoedig mogelijk doorgroeien naar de functie van zelfstandig accountmanager en in die functie een adequate invulling geven aan de groei van de organisatie door het verder uitbouwen van de Duitse markt.

AANBOD
Voor deze mooie carrièrekans bieden wij je, naast een passend salaris, een uitgebreid inwerk- en opleidingsprogramma. Verder bieden wij je een auto, laptop en smartphone van de zaak.
Pensioenopbouw wordt voor alle functies verzorgd bij het bedrijfspensioenfonds voor de landbouw met een aanvullende ziekteverzuimverzekering via Sazas. Wij kennen 25 vakantiedagen en daar bovenop 2 weken bedrijfssluiting tijdens de kerstvakantie. Heb je interesse voor de bovenstaande vacature, aarzel dan niet en stuur een mail naar PZ@bootendart.nl of bel met Albert de Vries op 06–13133184. Reacties zullen vertrouwelijk worden behandeld.