Vacature: Assistent Kwekerijchef

In Zundert kweken we laanbomen, solitairs en bos- en haagplantsoen in de volle grond en heesters en rozen in pot. Het productieteam in Zundert bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste loods- en kwekerijmedewerkers.

Werkzaamheden
Samen met de bedrijfsleider in Zundert ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces van de productieafdelingen Laanbomen, Bos & Haagplantsoen, Solitairs en Containerteelt. Voor elke afdeling houd jij de touwtjes in handen van het afroepen van uitgangsmateriaal tot en met het afleveren van de planten aan onze loods in Zundert. Je zorgt dat werkzaamheden tijdig worden uitgevoerd en voor kloppende registraties (o.a. voorraden, milieu, uren) voor de diverse teelten.

Wie wij zoeken
• Je bent organisatorisch sterk en kan het overzicht houden
• Je hebt leidinggevende kwaliteiten
• Je weet van aanpakken en doorpakken
• Je hebt sortimentskennis
• Je hebt spuitlicentie I en II

Wij bieden de juiste kandidaat
Een leuke functie in een enthousiast en gemotiveerd team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Vanzelfsprekend een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast 25 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld. Een jaarrooster waarbij (bovenop de 25 vakantiedagen) de twee weken kerstvakantie vrij geroosterd zijn. Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.
Daarnaast de mogelijkheid om door te groeien tot zelfstandig Kwekerijchef in Zundert.

Interesse?
Aarzel niet en schrijf een mail naar pz@bootendart.nl met een beschrijving van school en werkervaring en een korte motivatie. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Gewoon bellen of whatsappen kan natuurlijk ook! Hiervoor en voor nadere inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met Geert Mutsaers, 06-53850577.