Vacature: Allround Boomkwekerijmedewerker

In Zundert:

In Zundert verladen en kweken wij heesters, rozen, laanbomen en solitairs voor onze klanten. Het loods/kwekerij team in Zundert bestaat uit ca. 40 vaste enthousiaste loods en kwekerij medewerkers die vaak in kleinere teams werken.

De werkzaamheden:
Op de afdeling Kwekerij Laanbomen werk je in teamverband. Met dit team zorg je samen voor de kweek van een breed sortiment laanbomen van top kwaliteit. Samen ben je betrokken bij de gehele teelt: het planten, verzorgen, snoeien, aanbinden, opschonen, rooien en afleveren met blote wortel of draadkluit.
Functie eisen/eigenschappen:
• Je hebt een boomteelt opleiding, praktijk ervaring of je wilt het vak bij ons leren
• Je hebt Rijbewijs B en/of tractorrijbewijs
• Nederlandse taal goed kunnen lezen, schrijven en spreken
• Je bent enthousiast en vindt het leuk om te werken aan een kwalitatief goed product in een gemotiveerd team

Wij bieden de juiste kandidaat:
Een leuke functie in een enthousiast en gemotiveerd team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Vanzelfsprekend een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast 25 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld. Een jaarrooster waarbij de twee weken kerstvakantie vrij geroosterd zijn. Mogelijkheid tot het maken van overuren in het afleverseizoen op basis van tijd-voor-tijd (overwerkuren gemaakt in het afleverseizoen worden verhoogd met de overwerktoeslag en omgezet in verlofuren welke dan in de zomer opgenomen kunnen worden) of overuren worden uitbetaald. Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.

Interesse?
Aarzel niet en schrijf een mail naar pz@bootendart.nl met een beschrijving van school en werkervaring en een korte motivatie. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Gewoon bellen of whatsappen kan natuurlijk ook! Hiervoor en voor nadere inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. G. Mutsaers, 06-53850577.