Vacature: Administratief Medewerker Inkoop (m/v)

DE FUNCTIE:
Het inkoopteam van Boot & Dart bestaat uit 9 medewerkers (4 in Boskoop en 5 in Zundert). Vanwege groei willen wij ons team uitbreiden met een Administratief Medewerker Inkoop (parttime). Als Administratief Medewerker Inkoop zorg je samen met de inkopers onder andere voor:
• een kloppende voorraadadministratie
• verwerk je afgemelde planten
• zorg je ervoor dat benodigde gegevens actueel zijn
• beheer je de inkoopmail

WIE ZOEKEN WIJ:
Je hebt minimaal MBO werk- en/of denkniveau. Je bent accuraat en werkt nauwgezet. Je kan snel en foutloos typen. Je bent service gericht, precies en vindt het een uitdaging om in teamverband het administratieve inkoopproces op orde te houden.

ONS AANBOD:
Voor deze afwisselende functie bieden wij je een passend salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid inwerkprogramma. Je komt te werken in een moderne en plezierige werkomgeving binnen een toonaangevend bedrijf. Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd team waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

HOE TE REAGEREN:
Stuur een mail naar pz@bootendart.nl t.a.v. de heer A. Vergeer. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Marcel van der Meulen: T. 06-22940542.