Vacature: Accountmanager België

DE FUNCTIE
Het verkoopteam van Boot & Dart Boomkwekerijen bestaat totaal uit 17 account-managers welke actief zijn door heel Europa. Het team van Boot & Dart Boomkwekerijen BVBA bestaat uit twee accountmanagers die op dit moment kantoor houden in Kontich en samen met de directie verantwoordelijk zijn voor de commerciële activiteiten op de Belgische markt.
In deze functie bent u verantwoordelijk voor het onderhouden van onze relaties en het actief werven van nieuwe klanten. U maakt zelfstandig afspraken met steden, gemeenten en grootschalige groenvoorzieners en hoveniers.
U bezoekt deze relaties, geeft advies over plantmateriaal en verzorgt offertes voor een totaal pakket beplanting voor toepassing in stedelijk en landschappelijk groen. De functie is door het jaar heen afwisselend op de baan en op kantoor.

WIE ZOEKEN WIJ
U heeft minstens werk- en denkniveau van het secundair onderwijs, kennis van bomen en heesters en de toepassing ervan. U bent commercieel aangelegd en vindt het leuk om op de baan te zitten. Kennis van de Franse taal is een pluspunt.

ONS AANBOD
We bieden u een functie aan in een jong team binnen een groeiend bedrijf met een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak. Verder een uitgebreid inwerkprogramma en opleidings mogelijkheden in een goede collegiale werksfeer. Tevens krijgt u de mogelijkheid u verder te ontwikkelen.

HOE TE REAGEREN
Durft u deze uitdagende functie bij ons ambitieuze bedrijf aan? Kijk dan op www.bootendart.be of bel met dhr. Didier Buyssens: T 0032 498 513 327. Uw sollicitatie zien wij graag tegemoet via email: pz@bootendart.be en zal vertrouwelijk behandeld worden.