Vacature: Accountmanager/Verkoper Nederland

Het verkoopteam Nederland bestaat op dit moment uit 8 verkopers en een Manager Verkoop. Heb je ambitie carrière te maken binnen een groeiend bedrijf en wil jij onze enthousiaste commerciële collega worden? Lees dan snel verder.

De Functie:
Als Accountmanager/Verkoper Nederland ga je bestaande en nieuwe relaties in de Nederlandse overheids- en groenaannemers-markt bezoeken en adviseren met het doel een totaal pakket beplanting te verkopen. Je behandelt de prijsaanvragen en begeleidt de door jouw geboekte orders. Bij geschikt talent ga je deel uitmaken van het aanbestedingsteam. Standplaats: Boskoop.

Wie wij zoeken:
Je hebt minimaal MBO+ niveau en goede kennis van de Nederlandse taal. Je bent commercieel, leergierig, energiek, enthousiaste teamspeler en hebt ervaring met verkoop van bomen en planten voor stedelijk en landschappelijk groen. Je bent ambitieus, communicatief en je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit.

Het aanbod:
Voor deze afwisselende functie bieden wij je naast een goed salaris, auto van de zaak, verdere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden in een goede collegiale werksfeer. Pensioenopbouw wordt verzorgd bij het bedrijfspensioenfonds voor de landbouw met een aanvullende ziekteverzuimverzekering via Sazas. Wij kennen 25 vakantiedagen en daar bovenop 2 weken bedrijfssluiting tijdens de kerstvakantie.

Voor vragen over deze functie kun je terecht bij onze directeur Albert de Vries op
06-13133184. Je motivatie met C.V. zien wij graag tegemoet via pz@bootendart.nl t.a.v. de heer A. Vergeer. Meer nieuws over Boot & Dart en de andere functies tref je aan op onze website onder het kopje Vacatures.