Vacature: Accountmanager Duitse markt

Onderdeel van het verkoopteam Europa

DE FUNCTIE
Bij Boot & Dart bestaat het verkoopteam Europa uit 7 accountmanagers met elk hun eigen regio in Europa. Vanwege groei willen wij ons verkoopteam verder uitbreiden met een accountmanager voor de Duitse markt. Deze functie is door het jaar afwisselend van aard. Je bezoekt en ontvangt bestaande en nieuw Duitse klanten. Onze doelgroep zijn GALA-Bau bedrijven (Garten- und Landschaftbauers). Je geeft adviezen over de toepassing van boomkwekerijsortiment en brengt offertes uit. Dit alles met het doel orders te scoren en onze positie op de Duitse markt veder uit te bouwen. Samen met het team verzorg je de vakbeurzen. De standplaats is ons kantoor in Boskoop.

WIE ZOEKEN WIJ
Je bent commercieel en klantgericht. Daarnaast ben je een stevige persoonlijkheid en ligt je ambitie op het vlak van verkopen en adviseren. Je vindt het leuk om nieuwe en bestaande klanten in Duitsland te bezoeken. Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, naast kennis van Word en Excel. Je bezit een rijbewijs. Je hebt kennis van bomen en heesters en de toepassing hiervan. Je beheerst de Duitse taal om goede gesprekspartner te zijn voor grootschalige groenvoorzieners, projectleiders en architecten.

ONS AANBOD
Wij bieden je, naast een goed salaris, auto, laptop en smartphone van de zaak, een zelfstandige, afwisselende functie in een moderne en plezierige werkomgeving binnen een toonaangevend bedrijf. Je komt binnen een gemotiveerd team te werken in een prettige werksfeer waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen na het uitgebreide inwerkprogramma. Pensioenopbouw wordt verzorgd bij het bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw met een aanvullende ziekteverzuimverzekering via Sazas. Wij kennen 25 dagen vakantiedagen en daar bovenop 2 weken bedrijfssluiting tijdens de kerstvakantie.

WIL JIJ MET ONS DE WERELD EEN STUK GROENER MAKEN?
Heb je interesse, stuur dan een mail naar pz@bootendart.nl. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Albert de Vries: m. 06-13133184. Reacties zullen wij vertrouwelijk behandelen.